Viksjö centrum

Vältvägen 1

 • 1 495 000 kr
 • 40.0 m2
 • 1.5 RoK
 • 2 302 kr/månad

Renoverad 1,5 rummare nära Viksjö Centrum

Välkomna till en fin och nyrenoverad lägenhet i populära Brg Granen! Lägenheten är smakfullt renoverad med nymålade väggar, ett helkaklat badrum, ett snyggt kök med goda arbetsytor och för bekvämligheten så har vardagsrummet delats av med en skiljevägg som skapar en avgränsad sovalkov. Perfekt för dig som vill ha ett fräscht boende i en välmående föreningen, enbart några minuters promenad från centrum och kommunikationer. Ta chansen, välkomna på visning!


 • Beskrivning

  HALL Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Ekparkettgolv och målade väggar.

  DUSCHRUM Renoverat och fräscht duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch med glasdörrar, handfat på kommod, spegel och wc.

  RUM Härligt rum med som avdelats och har sovdel separat. Fint ljusinsläpp och fräscht med nylagt ekparkettgolv och nymålade väggar.

  KÖK Fullutrustat kök med kyl & frys, diskmaskin , spishäll, ugn och köksfläkt.

 • Fakta

  Område

  Viksjö centrum

  Adress:
  Vältvägen 1
  Postnummer
  175 44
  Postort
  Järfälla
  Lgh.nmr

  1


  Pris:
  1 495 000 kr (Högstbjudande)
  Tillträde

  Enligt önskemål


  Rum
  1.5 RoK
  Varav sovrum
  1

  Boyta
  40.0 m2
  Enligt

  Bostadsföreningen  Trappor:
  Bottenvåning av 3
  Avgift:
  2 302 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Bostadsrätt
  Ja
  Månadsavgift
  2 302 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  80 kr/månad
  Summa driftskostnader
  380 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av Säljare
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  HSB:s brf Granen

  Juridisk person
  Nej
  Våning
  Bottenvåning av 3
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond finns
  Belopp: 88 kr
  Andelstal

  0,12414

  Andelstal insats

  0,12414

  Andelstal avgift

  0,12414

  Markägare
  Föreningen äger marken
  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, cykelverkstad, pingisrum, vävstuga, barnvagnsrum, förråd på samma plan, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet.

 • Område

  Område

  OMRÅDE Husen på Tegvägen och Vältvägen är vida kända och populära, mycket tack vare den välskötta föreningen och det trevliga området. Till Jakobsbergs Centrum är det bara några minuters bilresa, bussar trafikerar sträckan Viksjö-Jakobsberg med täta intervall. I Viksjö Centrum finns daglig service och bra mataffär.

  KOMMUNIKATIONER Anslutningsbuss går till Jakobsbergs Centrum. Därifrån finns mycket goda kommunikationer med både bussar och pendeltåg. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

  Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

  NÄRSERVICE Viksjö Centrum har flera småbutiker, frisör, bank, apotek, vårdcentral, tandläkare, restauranger mm. Här finns också mycket populära Ica Viksjö dit folk från hela kommunen åker för att handla mat och delikatesser.

  Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

  Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

  FRITID OCH NATUR Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

  För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

  Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00. Info om barnomsorgen finns också på http://jfog.net/

Planritningar

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!