Tollare

Tollarevägen 53

 • 2 950 000 kr
 • 54.0 m2
 • 2 RoK
 • 2 665 kr/månad

Välkommen till mysiga Tollare och populära projektet 5Hus! Uppfört av Tobin Properties vid Hällmarken i Tollare i en svag sluttning i rakt söderläge. Föreningen består av 73 innovativa lägenheter fördelat på tre olika byggnader. I det här fallet håller vi till i Tegeltrappan med ingång från Tollarevägen 55.

Lägenheten har gott om ljusinsläpp och inglasad balkong med sjöglimt . Garage i huset med bilpool och gemensamma takterrasser, hobbyrum och bastu. Bostaden karakteriseras av ljus och rymd med många fönster i syd/ostläge. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum,. Smart sovrumslösning med dubbla ingångar och plats för dubbelsäng. Mycket väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hela bostaden har mycket smakfullt inretts med genomgående hög standard på alla materialval och med otroligt mycket förvaring.

Läs gärna mer om projektet 5Hus i bilagd information och anmäl dig till visning redan nu!


 • Beskrivning

  Föreningsinformation

  Brf Lord Lambourne består av tre huskroppar omfattande flerbostadshus i sutteräng med 5-9 våningar och en total boarea om 5,418 kvm. Husen kallas Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén och inrymmer 73 innovativa lägenheter. Uppförda av Tobin Properties vid Hällmarken i Tollare i en svag sluttning i rakt söderläge.

  Huskropparna ligger kring den anlagda Enebacken som ligger i rakt söderläge och både har ängsvegetation och skuggande träd. Backens små platåer kommer att möbleras med himmelsschäslonger, bekväma liggmöbler i trä där du kan ta dig en dagdrömmande tupplur. Mellan husen finns gårdstäppan, en organiserad trädgård med utekök, sittgrupper och gemensamma odlingsbäddar.

  5 Hus rymmer inte mindre än tre gemensamma takterrasser som var och en erbjuder ett eget koncept. Middagen är utrustat med utomhuskök och sittgrupper för sommarens lata grillkvällar. Utsikten på områdets högsta punkt är designat för utblickar och härliga kaffestunder. Odlingen kommer ge de med gröna fingrar sitt lystmäte; här fokuseras det främst på odling med odlingsbäddar och sittgrupper.

  Här finns även en gemensam miniverkstad där du kan spola av pendlarcykeln eller duscha av hunden i anslutning till cykelrum. Rikligt med förrådsutrymmen samt barnvagnsrum i entréplan. Alla tre lägenhetshus har inomhusaccess till garaget.

  Bredband

  TV-box från Viasat. Bredband via fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 145 kr/mån för fiberanslutning.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Garage/parkering

  Garage med direkt access från huset. Hyra för en P-plats är 1 000 kr/mån. Bilpool finns tillgänglig för bokning i garaget från och med juni. För fler frågor kontakta Sunfleet på info@ sunfleet.se eller 031-757 65 00.

  Ekonomi

  Varje lägenhet betalar för sin användning av el och varmvatten. Betalas via schablon på månadsavgiften.

  Information till köpare

  Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

  Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

  Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

  Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

 • Fakta

  Område

  Tollare

  Adress:
  Tollarevägen 53
  Postnummer
  132 49
  Postort
  Saltsjö- Boo
  Lgh.nmr

  80848-01-01-0T5.7

  Pris:
  2 950 000 kr (Högstbjudande)
  Byggår

  2016-2017

  Rum
  2 RoK
  Varav sovrum
  1
  Boyta
  54.0 m2
  Enligt

  Bostadsföreningen

  Trappor:
  1 av
  Avgift:
  2 665 kr/månad (värme)
  Energideklaration
  Status:
  Energideklaration ej utförd
  Månadsavgift
  2 665 kr/månad (värme)
  Hushållsel
  460 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  610 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  Brf Lord Lambourne

  Bildades
  2015
  Byggår

  2016-2017

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,00967

  Markägare
  Föreningen äger marken
 • Dokument & Länkar

Planritningar

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!