Huddinge

Rådstuguvägen 2, 2 tr

 • 4 450 000 kr
 • 111.5 m2
 • 3 RoK
 • 6 997 kr/månad

Ljus välplanerad hörnlägenhet med stor balkong och möjlighet till uthyrningslägenhet.

Välkommen till en mycket trevlig modern lägenhet med högt ljust läge, fönster i tre väderstreck och en stor fin balkong i söder som delvis är inglasad. Rådstuguvägen ligger lugnt och trevligt nära strövområden och Huddinge centrum. Här bor man fantastiskt bra både som barnfamilj och för de som söker ett mindre boende efter villan. Bostaden är idag obebodd och visning kan ske efter överenskommelse. Nuvarande ägare är första ägare till bostaden 2004.

Lägenheten är idag disponerad som en trea med ett stort härligt vardagsrum och två rymliga sovrum samt ett fint kök med matplats för 6 personer. I vardagsrummet kan man lätt sätta upp en vägg och få ytterligare ett rum (se alternativ planlösning). Bostadsrätten är urpsrungligen byggd med två ingångar för att göra det möjligt att ha en generationsbostad med en separat etta i anslutning till lägenheten.

Via en säkerhetsdörr som gör det tyst ut mot trapphallen kommer vi in i en hall med möjlighet att hänga av sig ytterkläder i garderober. Från hallen öppnar sig lägenheten dels mot den mindre uthyrningslägenheten och dels rakt fram mot det ljusa vardagsrummet. I hallen finns ingång till ett helkaklat badrum med golvvärme, badkar och tvättpelare samt ingång till ett rymligt master bedroom med garderobsvägg.

Vardagsrummet har en härlig storlek och tre stora fönsterpartier, två hörnfönster och ett mot balkongen. I öster har man fri utsikt mot skogen, de andra fönstren ser man ut över innergården. Här har man sol och ljus från morgon till kväll. Balkongen är delvis inglasad och här har man plats för utemöbler och blomkrukor. Vardagsrummet kan delas av om man önskar ytterligare ett sovrum. Idag med den öppna planlösningen så blir det ett härligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet finns det en dörr in till köket.

Köket, stort med bra förvaring i vita standardskåp och med fina arbetsytor, fullt maskinellt utrustat 2004 förutom diskmaskinen som är bytt. Matplats för 6 personer vid fönstret med utsikt i öster.

Uthyrningsrummet eller sovrum två är större än master bedroom för att kunna vara en "etta" med plats för både säng och bord samt lite förvaring. Rummet har ett stort fönster och en fransk balkong. I anslutning till rummet är det en liten hall med förvaring samt ett helkaklat duschrum med golvvärme.

Hela lägenheten har ljust tapetserade väggar och fint parkettgolv, allt är i gott skick från 2004.

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 6 kvm.


Rådstuguvägen 2, 2 trappor

Från fransk balkong till den inglasade balkongen ligger bostaden

Rådstuguvägen

Områdesbild

 • Fakta

  Område

  Huddinge

  Adress:
  Rådstuguvägen 2, 2 tr
  Postnummer
  141 35
  Postort
  Huddinge
  Lgh.nmr

  47-2057-1-5

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Pris:
  4 450 000 kr (Högstbjudande)
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Byggår

  2004

  Rum
  3 RoK
  Varav sovrum
  2
  Max antal sovrum
  3
  Boyta
  111.5 m2
  Enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Trappor:
  3 av 5
  Avgift:
  6 997 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Månadsavgift
  6 997 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av Köpare
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  HSB Brf Rådstugan i Huddinge

  Bildades
  2001
  Byggår

  2004

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 5
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  1,14239

  Andelstal insats

  1,14239

  Markägare
  Föreningen äger marken
  Allmän information

  På gammal anrik mark, nära Huddinge Centrum mellan Huddingevägen och Rådstuguvägen ligger Brf Rådstugan med sina 134 lägenheter byggda för inflyttning 2004. De fyra huskropparna är byggda runt en innergård, som bildar en bil- och bullerfri miljö. Mot Huddingevägen ligger en halvcirkelformad huskropp bestående av sju separata trapphus. Tre punkthus bildar en gräns mot Rådstuguvägen. Husen ligger längs med trottoaren mot gatan med angöringsgatan in i området. Samtidigt bildar innergården och de gröna rum som skapas mellan husen en rogivande miljö. Husen med sina fem våningar ger ett modernt harmoniskt intryck. I direkt anslutning finns parkeringsplatser utomhus och under punkthusen finns möjlighet till parkeringsplats i kallgarage. Brf Rådstugan vann Huddinge kommuns Skönhetspris 2006.

  Övriga utrymmen

  Bostadsrättsföreningen är utrustad med tre tvättstugor och det finns också cykelrum. Stor vikt har lagts vid att använda naturliga sunda material och miljöhus för sopsortering av hushållssopor, tidningar, glas, plåt, förpackningar, grovsopor osv.

  Bostadsrättsföreningen har dessutom en fritidslokal / övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna för enskilda evenemang. Fritidslokalen används även för gemensamma trivselaktiviteter. Till exempel Luciafirande, Kräftskiva och liknande.

  TV/Internet

  Kabel-Tv genom ComHem Bredband genom Telenor

 • Område

  Område

  Rådstuguvägen ligger mycket centralt i Huddinge med kort gångavstånd till centrum och kommunikationer. I centrum finns ett bra utbud av mataffärer, butiker och restauranger i en trevlig torgmiljö. Här finns även buss och pendeltågstation som enkelt tar dig vidare mot t ex Stockholm central. Det trevliga läget innebär även att man bor med promenadavstånd till fina strövområden som t ex Fullersta Gård med ett trevligt café eller med cykel/bil till Gömmarens naturreservat och Långsjön för härliga promenader eller en lunch i vårsolen på trevliga Sundbygård.

  Kommunikationer

  Centralt läge med 5 minuters promenad till Huddinge centrum där man med pendeltåg och bussar tar sig till Stockholm central på ca 20 minuter.

 • Dokument & Länkar

Planritningar

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!