Nacka / Eriksvik

Boo Strandväg 1 L

 • 9 950 000 kr
 • 147.0 m2
 • 4 RoK
 • 7 091 kr/månad

Unikt arkitektritat boende på sjötomt

Välkommen till ett helt fantastiskt boende som aldrig tidigare annonserats på öppna marknaden. Utmed strandlinjen i Eriksvik ligger detta magiska arkitektritade boende om 147 kvm och en takterass om 30 kvm. Den öppna moderna planlösningen med fönsterpartier från golv till tak ger både ljus och sjöutsikt från alla rum. Boendet har förutom det magiska läget en genomtänkt planlösning med snygg inbyggd förvaring och påkostade materialval i kök och badrum som allt tillsammans skapar en exklusiv helhet.

BRF Eriksvik nr 5 består av arkitektritade hus, med 11 lägenheter, byggda 2007. Byggnaderna har olika arkitekter men med samma förutsättningar. Hus "ett" närmast gatan är och är ritat av arkitekterna Claesson Koivisto Rune, hus "två" av Thomas Sandell hus "tre" av Gert Wingårdh och huset närmast vattnet är ritat av Tham & Videgård. Husen ligger på en fantastisk sjötomt med egen brygga utmed hela strandlinjen. Byggnaderna har en modern stil med trevlig utemiljö runt byggnaderna med bland annat en dämpad kvällsbelysning runt tomtgränsen. Fastighetens landskap har ritats av arkitektfirman NOD - Natur Orienterad Design som bla ritat Yasuragi Hasseludden." Alla lägenheter har en båtplats med bra vattendjup. Bryggan är upplyst om kvällarna samt att den har ett bryggdäck i väster som är gemensamt för föreningen om man vill bada eller sitta och äta en trevlig middag i kvällssolen.


Välkommen till Boo Strandväg 1 L
Magiskt beläget med egen båtplats och ett gemensamt bryggdäck med kvällssol
Bryggdäcket har fin kvällssol på sommaren
Eriksvik mynnar ut i Baggensfjärden
Magiskt läge med uteplats i väster
Välkommen!
Från entrén känns det som man bor på or
Gavelhus med fina fönsterpartier både mot allmänning och mot vattnet
Låga stora fönster som ger en härlig kontakt med vattnet
Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matsalsbord
Ett underbart vardagsrum för både avkoppling och fest
Gästrum/Arbetsrum på entréplan
Separat wc och dusch på entréplan
Trappan upp med infälld belysning till kök och takterrass
Kök och sällskapsdel högst upp i huset med utgång till takterrassen
Matplats och lite skönt häng vid det stora fönstret mot vattnet
Påkostat massivt kök med granitskiva, dubbla ugnar, häll, fläkt och diskmaskin från Miele
Snyggt och stilrent med mycket förvaring och fina arbetsytor.
Takterrassen utanför köket, här sitter man gärna ...
Bryggan och bryggdäcket nedanför terrassen
Brygga utmed strandlinjen med båtplats som ingår i avgiften.
Vacker kväll på takterrassen om ca 30 kvm
Master bedroom med utgång till bryggan
Vakna vid vattnet är en bra start på dagen
Påkostat fint badrum med inbyggt badkar, separat dusch och handfat med komod och infälld spegel.
Ett härligt badrum
Rymlig tvättstuga med mycket förvaring
En stilla kväll på Boo Strandväg
Välkommen och boka visning!
Planskiss entréplan
Planskiss souterrängplan
Planskiss övre plan
admin_order_76_1666353662_2
admin_order_76_1666353662_3
admin_order_76_1666353662_3
 • Beskrivning

  Välkommen till detta fina boende, vi kommer in via en mysig liten uteplats på framsidan och kliver vi in genom dörren, vi möts av ljuset och utsikten som man ser från första stegen. Rakt fram genom fönstren ligger viken med vattnet som ligger som en spegel, det här är ett boende som man längtar hem till, här är det tyst, lugnt och vilsamt.

  I hallen finns plats att hänga av sig ytterkläder och lite längre in en stor inbyggd förvaring för ytterkläder och skor. I hallen finns en separat rymlig wc med dusch, helkaklat i vitt med fondvägg i ljusblå mosaik och på golvet svart klinker med golvvärme.

  I det härliga sällskapsrummet med sex fönster i två väderstreck har man plats både för en soffgrupp och matsalsbord. Rummet är mycket vilsamt och de stora fönstren ger förutom ljus även en härlig levande tavla över viken. Rummet har en sisalmatta ovan ett svartmålat trägolv. På entréplan finns ett fint rymligt arbetsrum/gästrum.

  En trappa ner är det två sovrum varav ett med egen klädkammare, master bedroom har utsikt över vattnet och en utgång till en liten trevlig uteplats vid vattnet men framförallt till bryggan och morgondoppet. Det andra sovrummet har självklart också sjöutsikt och dörr ut till uteplatsen. Det här sovrummet har egen förvaring i en välplanerad skjutgarderob. Till de båda sovrummen är det här ett härligt stort helkaklat badrum med separat dusch, handfat och komod. Tillsist en rymlig tvättstuga med gott om förvaring och bra ytor att hantera tvätt.

  Högst upp i huset har man köket, husets hjärta och samlingspunkt. Köket är ett massivt träkök från Tibro med bänkskivor i svart granit och full exklusive maskinell utrustning från Miele. Kökets matplats ligger såklart mot vattnet, det är som ett stort rum där nuvarande ägare har ett barbord och fasta bokhyllor samt en myshörna vid fönstret alternativt har man plats för ett stort långbord. Utanför har man en takterrass om ca 30 kvm, här sitter man alldeles i fred och njuter av utsikten. En markis skyddar dig även om det blir för varmt eller om det kommer ett lättare regn. Här på övre plan är det en skön känsla av att vara för sig själv eftersom man inte ser marken, fönster och terrass ligger så att man ser bara vackra träd och vattnet i viken utanför.

 • Fakta

  Område

  Nacka / Eriksvik

  Adress:
  Boo Strandväg 1 L
  Postnummer
  132 36
  Postort
  Saltsjö-Boo
  Lgh.nmr

  D11

  Pris:
  9 950 000 kr (Högstbjudande)
  Byggår

  2007

  Rum
  4 RoK
  Varav sovrum
  3
  Boyta
  147.0 m2
  Enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Månadsavgift
  7 091 kr/månad (kabel-TV, Internet och parkeringsplats)
  Vatten och avlopp
  700 kr/månad
  Avfallshantering
  300 kr/månad
  Uppvärmning
  2 500 kr/månad
  Summa driftskostnader
  3 500 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  Brf Eriksvik nr 5

  Bildades
  2005
  Byggår

  2007

  Juridisk person
  Nej
  Andelstal

  0,09906

  Markägare
  Föreningen äger marken
  Allmän information

  BRF Eriksvik nr 5 består av arkitektritade hus, med 11 lägenheter, byggda 2007. Byggnaderna har olika arkitekter men med samma förutsättningar. Hus ett närmast gatan är och är ritat av arkitekterna Claesson Koivisto Rune, hus två av Thomas Sandell hus tre av Gert Wingårdh och huset närmast vattnet är ritat av Tham & Videgård. Fastigheten är en fantastisk sjötomt med egen brygga utmed hela strandlinjen. Byggnaderna har en modern stil med trevlig utemiljö runt byggnaderna med dämpad kvällsbelysning runtom tomtgränsen. Fastighetens landskap har ritats av arkitektfirman NOD - Natur Orienterad Design som bla ritat Yasuragi Hasseludden." Alla lägenheter har en båtplats med "segelbåtsdjup". Bryggan är upplyst om kvällarna samt att den har ett bryggdäck i väster som är gemensamt för föreningen om man vill bada eller sitta och äta en trevlig middag i kvällssolen.

  Bostadsrättsförening är mycket välskött och har god grannsämja. Föreningen har en underhållsplan som är budgeterad, mer information kan man få via ordförande.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Bergvärme

  Planerade renoveringar

  Ommålning 2023/2024 budgeterad och finansierad.

  Övriga utrymmen

  Förråd i hus A

  TV/Internet

  Telia öppen fiber

 • Område

  Område

  Eriksvik har anor från sent 30-tal, då området styckades i tomter för framförallt fritidsboende. Successivt har antalet permanentboende ökat. Den stora förändringen kom 1989-1990 då stora delar av området försågs med kommunalt VA. Därpå följande detaljplaner medgav byggandet av villafastigheter. Eriksvik är relativt glest bebyggt med tomt storlekar varierande mellan 1200 m2 och ända upp emot 5000 m2. Eriksviks tomtområde omfattar idag drygt 245 enskilda fastigheter samt gemensamt ägd mark om ca 170 000 m2

  Föreningen är lagfaren ägare till gemensam mark (Backeböl 1:775). Denna mark består av berg, skog och parkmark. Även strand och vatten längs Kilsviken ingår. Badplats finns vid Kilsviken och drivs i föreningens regi. Sommartid anordnas simskola. Vid föreningens festplats i hörnet av Eriksviksvägen – Gösta Ekmans väg finns sandlåda, gungor samt ett fotbollsmål. Här anordnas, när intresse finns, gemensamt midsommarfirande samt även höstfest.

 • Dokument & Länkar

Planritningar

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!