Finntorp / Sickla

Becksjudarvägen 35, 5tr

 • 3 995 000 kr
 • 88.0 m2
 • 4 RoK
 • 5 084 kr/månad

Välplanerad 4:a med högt läge och panorama utsikt och kvällssol på balkongen

Mycket fin 4:a med ljusa rymliga rum varav 3 mycket bra och stora sovrum med egen förvaring. Vardagsrum och kök med stora fönsterpartier och en stor inglasad balkong med utsikt över Stockholm och Hammarby sjöstad. Utsikten är fantastisk och att sitta vid matplatsen i köket och se solen gå ner över Stockholm gör middagen ännu bättre. I lägenheten är det ett helkaklat badrum och en separat wc samt gått om förvaring i flera klädkammare. Bostadsrätten är i gott skick och möjlig att flytta in i omedelbart


Visning:  
 •  Söndag 17 nov 13:30 - 14:30Välkommen på visning

Becksjudarbacken

Utsikten från balkongen och lägenheten

Becksjudarvägen

Stort trevligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen

Härligt balkongläge med eftermiddagssol och utsikt över Stockholm

Renoverat fint kök

Härlig matplats med kvällssol och utsikt i väster

Utsikt över Sickla och Hammarby

Master bedroom

Fönster master bedroom

Två spegelvända sovrum på ca 12 kvm vardera med egen inbyggd dubbelgarderob

Utsikt mot Järlasjön från sovrumsfönster

 • Fakta

  Område

  Finntorp / Sickla

  Adress:
  Becksjudarvägen 35, 5tr
  Postnummer
  131 36
  Postort
  Nacka
  Lgh.nmr. LM

  1501

  Pris:
  3 995 000 kr (Högstbjudande)
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Byggår

  1957

  Rum
  4 RoK
  Varav sovrum
  3
  Max antal sovrum
  4
  Boyta
  88.0 m2
  Enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Trappor:
  5 av 6
  Avgift:
  5 084 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Månadsavgift
  5 084 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  Ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån tillkommer för bredband.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  HSB Brf Bergakungen

  Bildades
  1957
  Byggår

  1957

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 6
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,76221

  Andelstal insats

  0,76221

  Andelstal avgift

  0,76221

  Allmän information

  BRF har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg, varje lägenhetsinnehavare behöver dock teckna en egen hemförsäkring. BRF kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Låg belåning i föreningen om endast 3 804 kr/kvm i utgången 2018-12-31. Besök föreningens hemsida på: http://www.hsb.se/stockholm/bergakungen

  Byggnaden

  BRF Bergakungen äger och förvaltar fastigheten Bergakungen i Finntorp. Fastigheten innefattar tre byggnader: Bergakungen (Sicklaön 92:3), adress Becksjudarvägen 31-39 Bergknallen (Sicklaön 93:1), adress Becksjudarvägen 41-49 Bergkristallen (Sicklaön 94:1), adress Becksjudarvägen 51-55

  Värme- och ventilationsanläggning

  Bergvärme

  Renoveringar

  1992 - Fasadrenovering. 2003 - Dränering av grunden Becksjudarvägen 41 till 49. Installation av en ny tvättstuga Becksjudarvägen 53, samt renovering av tvättstugan Becksjudarvägen 45. - Byte av samtliga vatten- och avsloppsstammar Becksjudarvägen 39 till 55 samt nydragning av el. 2004 - Byte av samtliga vatten- och avloppsstammar Becksjudarvägen 31 till 37 samt nydragning av el. 2005 - Byggdes ca 2 200 m2 affärslokaler om till 24 st lägenheter i varierande storlek. 2007 - Byte av värmeanläggning från olje-, elpanna och värmepump till värmepumpar på bergvärme och frånluft med spets av olja. - Införande av enhetsmätning för elen för alla bostadsrättsföreningens elabonnemang, inklusive alla lägenheter. 2011 - Ombyggnad av 300 kvm hyreslokaler till tre nya lägenheter. Ombyggnad av tvättstugan Becksjudarvägen 53. - Montering av snörasskydd på taket Becksjudarvägen 31 till 39. 2012 - Utbyte av samtliga armaturer i trapphus. Utbyte av glas i entrédörrar Becksjudarvägen 41 till 55. - Ny takbeläggning på grovsoprummet. 2013/2014 - Spolning av samtliga stammar. Spolning och rengöring har även skett upp till vattenlåsen i lägenheterna. 2016 - Fönsterbyte. - Installation av nytt lås- och passersystem. 2018-2019 - OVK projekt

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns två förråd, ett större källarförråd om ca 3-4 kvm och ett mindre källarförråd om ca 1 kvm. Inom föreningen finns cykel- barnvagnsförråd, tre tvättstugor varav den närmaste når man via källarplan.

  Dessutom finns en föreningslokal (uthyrs till medlemmar 300 kr/dygn) och en övernattningslägenhet (Dygnskostnad Mån-Tors 200 kr/dygn, Fre-Sön 300 kr/dygn).

  På grönytan väster om huset har föreningen en grillplats.

  TV/Internet

  TV-anslutning från ComHem och ett basutbud med kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband från Telenor. Kostnaden är 125 kr och läggs på avgiften varje månad (bredband och telefoni). Hastigheten är 100 Mbit/s.

 • Område

  Område

  Finntorp ligger mycket centralt med gångavstånd till allt ! Vill man så promenerar man till Södermalm på en halvtimme antingen via Danvikstull eller färjan i Hammarby sjöstad. Med buss eller tåg är det 5-10 minuter till Slussen.

  I populära Sickla köpkvarter på andra sidan Saltsjöbanan har allt du söker i ett affärscentrum och med ett rikt utbud av trevliga butiker, bra restauranger, träningsanläggningar och biograf.

  Vill du ta en promenad kan man t ex gå ut med vattnet från Svindersvik till Nacka strand, en skridskotur på Järlasjön, eller lite utförsåkning i Hammarby backen.

  I området kring Becksjudarvägen finns två lekplatser och två förskolor samt en lågstadieskola. Med buss nedanför området tar du dig enkelt vidare till övriga skolor och fritidsanläggningar i Nacka.

  På Berget söder om fastigheten är det flera som går ut och sätter sig för en fika och bara sitta i solen och titta ut över stan, här finns även en liten grillplats för föreningens medlemmar.

 • Dokument & Länkar

 • Allmänt

  Bostadsrättsföreningen HSB Brf Bergakungen köpte fastigheterna 1952 och består av 170 st bostadsrätter, en affärslokal och fem garageplatser. Föreningen har för de boende även en samlingslokal i grannhuset och en övernattningslägenhet ( i entreplanet).

  Fastigheterna är i gott skick och har bl a bytt stammar och elstigar 2004, bergvärme 2007 samt fönsterbyte 2016. Mer information om föreningen finns på www.hsb.se/stockholm/brf/bergakungen eller i den bifogade länken med årsredovisningen.

  Köparen av bostadsrätten skall vid tillträdesdagen vara medlem i HSB.

Budgivning

Budgivning pågår, kontakta mäklaren för info

Visningar

 •  Söndag 17 nov 13:30 - 14:30Välkommen på visning

Planritningar

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!