Poslinskvarteren i Gustavsberg

Ursula Printz gata 3

Gustavsberg
2,550,000 kr
46 Kvm
2 965 kr / mån

I Gustavsbergs gamla porslinskvarter växer en ny stadsdel fram. Härligt läge vid segelbåtshamnen som leder ut till Baggensfjärden. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. Vill man istället ta en promenad eller cykletur fonns stora naturområden alldeles runt husknuten. Ett trevligt tips är Artipelag med utställningar och t ex en god brunch.

Nu säljer vi en välplanerad i markplan som ger 2:an "radhuskänsla"  med den egna uteplatsen i söder. Uteplatsen är delvis under tak och leder ut till en egen liten täppa med anlagd gräsmatta. Planlösningen är modernt öppen mellan vardagsrum och ett snyggt kök med matplats, genomgående parkettgolv. Snyggt smakfullt badrum, helkaklat och klinkergolv med komfortvärme, badkar/dusch och tvättmaskin samt torktumlare.  

Från Gustavsberg är det bra kommunikationer med buss dygnet runt. Motorvägsbussen tar mindre än 30 minuter till slussen.

Visning

Visas enligt överenskommelse med mäklaren

Ansvarig Mäklare

Björn Sommar

Reg. Fastighetsmäklare

070-885 22 56 bjorn@tradition.net

Alla bilder

 • Poslinskvarteren i Gustavsberg
  Poslinskvarteren i Gustavsberg
 • Ursula Printz gata
  Ursula Printz gata
 • Gustavsberg
  Gustavsberg
 • Gustavsbergs hamn
  Gustavsbergs hamn
 • Segelbåtshamnen i Gustavsberg
  Segelbåtshamnen i Gustavsberg
 • Lägenhetsblad
  Lägenhetsblad

Område

 

Du hittar inget liknande runt Stockholm som Gustavsberg. Här, 20 minuter från Stockholm city, skrevs det runt sekelskiftet både brukshistoria, arbetarhistoria, keramik- och porslinshistoria. Det unika är inte att Gustavsberg är ett av Sveriges många brukssamhällen, det unika är att det inte bara är bevarat utan att det också fortsätter att utvecklas med rötterna i sitt arv. Idag är Gustavsberg ett levande och spännande centrum för konst, kultur, design, hantverk och kreativa näringar. Närmare 100 konsthantverkare har ateljéer i de gamla fabriks-byggnaderna. Nära finns också den internationellt uppmärksammade konsthallen Artipelag. Samtidigt växer ett nytt folkliv med caféer, restauranger och butiker fram. Runt om i Gustavsberg möter du nya bostadsområden med både lägenheter, radhus och villor - skapade i samklang med den gamla bevarade bebyggelsen. Här finns närhet till skolor, shopping, bibliotek, äventyrsbad, idrottsanläggningar och cykel- och vandringsturer i ett unikt kulturlandskap. Närheten till Stockholm och arbetslivet går via motorvägen 222 med buss eller bil. Täta kommunikationer till Stockholm gör att allt fler söker och hittar sina nya rötter i Gustavsberg. Och sommartid är båtresan från Stockholm till Gustavsberg en av världens kanske vackraste upplevelser.

Fakta

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun:
Värmdö
Område:
Gustavsberg
Postnummer:
134 40
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Boarea:
46 Kvm, Ekonomisk plan
Lägenhetsnr:
81002
Tillträde:
9 januari 2018

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Hiss:
Ja
Fönster:
3-glas
Tv- internetutbud:
Bredband
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Avgift:
2 965
Ingår i avgiften:
Värme och kallvatten (varmvatten avläses efter förbrukning)
Ingår ej i avgiften:
Bredband tecknas separat
Andelstal, förening:
0.5397Intresseanmälan